Go Back   NexusDB Newsgroups > Search Forums
Log in
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: JimGilmour
Forum: nexusdb.public.support.adoprovider 25th October 2016, 11:02 AM
Replies: 13
Views: 7,024
Posted By JimGilmour
Full path is...

Full path is C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\Config

(or C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\Config for 32 bit. But I was using 64 bit ADOProvider)
Forum: nexusdb.public.support.adoprovider 24th October 2016, 05:11 PM
Replies: 13
Views: 7,024
Posted By JimGilmour
In my case, it was on a Windows Server 2012 R2...

In my case, it was on a Windows Server 2012 R2 running .NET4.0 and NexusDB 4.11
Forum: nexusdb.public.support.adoprovider 10th October 2016, 12:53 PM
Replies: 13
Views: 7,024
Posted By JimGilmour
Also check to make sure that the machine.config...

Also check to make sure that the machine.config for your version of .NET has an entry for NexusDB in its provider factory settings.

This ended up being the issue on the production machine I was...
Forum: nexusdb.public.support.adoprovider 15th September 2016, 11:05 AM
Replies: 13
Views: 7,024
Posted By JimGilmour
ADOProvider 280 issue

Hello,

Having just updated to the latest ADOProvider, I am currently having issues installing it on one of the live production machines, and hopefully someone here can steer me in the right...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT +11. The time now is 10:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.