#1  
Old 23rd February 2006, 10:40 PM
Bert Moorthaemer
 
Posts: n/a
Default 2.04 - Transport.GetServerNames

Hi Team!

How is it possible that when using a TnxWinsockTransport, I usually can't
find any servers with Transport.GetServerNames???

TIA

Bert.


  #2  
Old 23rd February 2006, 11:01 PM
Eivind Bakkestuen [NDD]
 
Posts: n/a
Default Re: 2.04 - Transport.GetServerNames

> How is it possible that when using a TnxWinsockTransport, I usually
> can't find any servers with Transport.GetServerNames???


Maybe the servers do not respond to broadcast?

--

Eivind Bakkestuen
Nexus Database Systems


  #3  
Old 23rd February 2006, 11:13 PM
Bert Moorthaemer
 
Posts: n/a
Default Re: 2.04 - Transport.GetServerNames

Eivind,

Let me check that ...

Bert.

"Eivind Bakkestuen [NDD]" <Ieivind.bakkestuenHATE@nexusdb.comSPAM> wrote in
message news:43fdb280@wic040d....
>> How is it possible that when using a TnxWinsockTransport, I usually
>> can't find any servers with Transport.GetServerNames???

>
> Maybe the servers do not respond to broadcast?
>
> --
>
> Eivind Bakkestuen
> Nexus Database Systems
>
>



  #4  
Old 23rd February 2006, 11:14 PM
Bert Moorthaemer
 
Posts: n/a
Default Re: 2.04 - Transport.GetServerNames

Eivind,

I use the standard server and the TCP/IP protocol is set to respond to
broadcasts. Is there a timeout value I have to change????

Bert.

"Eivind Bakkestuen [NDD]" <Ieivind.bakkestuenHATE@nexusdb.comSPAM> wrote in
message news:43fdb280@wic040d....
>> How is it possible that when using a TnxWinsockTransport, I usually
>> can't find any servers with Transport.GetServerNames???

>
> Maybe the servers do not respond to broadcast?
>
> --
>
> Eivind Bakkestuen
> Nexus Database Systems
>
>



  #5  
Old 24th February 2006, 12:25 AM
Bert Moorthaemer
 
Posts: n/a
Default Re: 2.04 - Transport.GetServerNames

Eivind,

Problem solved. I accidentally activated the transport before a servername
was known. Now everything works as desired ...

Thx

Bert.

"Bert Moorthaemer" <nospam.bert.moorthaemer@blumex.com> wrote in message
news:43fdb594$1@wic040d....
> Eivind,
>
> I use the standard server and the TCP/IP protocol is set to respond to
> broadcasts. Is there a timeout value I have to change????
>
> Bert.
>
> "Eivind Bakkestuen [NDD]" <Ieivind.bakkestuenHATE@nexusdb.comSPAM> wrote
> in message news:43fdb280@wic040d....
>>> How is it possible that when using a TnxWinsockTransport, I usually
>>> can't find any servers with Transport.GetServerNames???

>>
>> Maybe the servers do not respond to broadcast?
>>
>> --
>>
>> Eivind Bakkestuen
>> Nexus Database Systems
>>
>>

>
>





Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GetServerNames Emmanuel Barache nexusdb.public.support 1 22nd October 2005 11:56 AM
GetServerNames Emmanuel Barache nexusdb.public.support 1 21st October 2005 08:20 PM
GetserverNames Question David Guest nexusdb.public.discussions 2 7th April 2004 10:05 AM
Is it a bug with getservernames? Pierre Demers nexusdb.public.support 2 11th March 2004 11:59 PM
GetServerNames Pierantonio Bovo nexusdb.public.support 1 1st August 2003 12:20 AM


All times are GMT +11. The time now is 09:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.